Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На ринку з҆ явилось нове покоління Bentley Flying Spur

На честь 100-річного юбілею компанії Bentley, британці презентували треттє покоління свого розкішного седану преміум рівня під назвою Flying Spur. На сьогодні, новий Bentley Flying Spur є найсучаснішим та технологічним автомобілем бренду, адже його побудовано на платформі MSB від німецького суперкару Porsche Panamera. Загальні розміри нового покоління Flying Spur не набагато відрізняються від попередника, але пропорції кузова залишились впізнаваними та елегантними.

Зовнішній стайлінг Bentley Flying Spur 2020 модельного року має яскраво виражений ретро образ. Водночас, світлодіодні фари з кришталевими елементами та величезні 21-дюймові колісні диски додають автомобілю сучасного гламуру та більшої індивідуальності. Також, звертає на себе увагу велика кількість хрому, який опційно може бути замінений на чорний глянець або навіть карбон.

Салон седана дуже схожий з тим що ми вже бачили у новому купе Continental GT, але спеціалісти Bentley дещо вдосконалили мультимедійну систему та розробили нові варіанти обробки інтер҆ єру. В середині нового автомобіля вдало поєднано сучасну інформаційно-розважальну систему з 12,3-дюймовим сенсорним екраном та дерев҆ яний шпон, без якого ми вже не уявляємо машини з шильдиком Bentley. Програма персоналізації інтер҆ єру Bentley Flying Spur настільки розвинута, що тільки кольорів обробки шкіри 15, а крім восьми варіантів дерев҆ яних панелей існує чотири варіанти обробки натуральним камнем.

Під капотом Flying Spur встановлено 6-літровий бензиновий мотор W12 потужністю 625 к.с, який видає 900 Нм крутного моменту. В парі з двигуном агрегатується 8-ступенева автоматична коробка перемикання швидкостей та повний привід, який у разі необхідності може перекинути до 100% моменту на задню вісь. На розгін з 0 до 100 км/год седан витрачає 3,8 секунд, що є дуже гарним показником навіть для спортивних суперкарів. Крім цього, у базі автомобіль отримав пневматичну підвіску та декілька режимів роботи двигуна та трансмісії.

Дилерські центри Європи вже приймають замовлення на новий Bentley Flying Spur, який коштує понад 200 тисяч євро, а з усіма необхідними опціями вартість автомобіля легко сягне 300 тисяч євро…

02.10.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На ринку з҆ явилось нове покоління Bentley Flying Spur

Політика конфіденційності